Droppit asbaktegel

The DropPit is een asbak in de vorm van een tegel. Deze kan dus ook eenvoudig in elk type bestrating geplaatst worden. Dit maakt de DropPit een erg handige vorm van zwerfafval tegengaan.

De ‘classic’ DropPit asbaktegel met meegeleverd werpscherm. Het werpscherm verhoogt de effectiviteit doordat het de zichtbaarheid vergroot. The DropPit Classic is voorzien van een uitneembare binnenbak met hengsel voor een snelle een eenvoudige lediging. De asbaktegel is vervaardigd van robuust corrosiebestendig verzinkt staal. The DropPit Classic is voorzien van een open bodem en de binnenbak heeft een geperforeerde bodem voor een optimale afvoer van (hemel) water. Deze DropPit Classic is dé oplossing tegen klein zwerfafval.

Naast de DropPit ‘classic’ is er ook de goedkopere ‘basic’ versie van de DropPit. The DropPit Basic is voorzien van het vernieuwde rooster voor de optimale opvang van sigarettenpeuken en kauwgom. De asbaktegel is net als de ‘classic’ makkelijk te ledigen door de uitneembare binnenbak, voorzien van hengsel. The DropPit - Basic is gemaakt van verzinkt staal, de asbaktegel roest niet. Het verschil is dat de ‘basic’ niet is voorzien van een werpscherm.

Koop The DropPit Classic hier: https://alertshop.nl/the-droppit-classic-asbaktegel-met-rooster.html

En koop The DropPit Basic hier: https://alertshop.nl/the-droppit-basic-asbaktegel-met-rooster.html