Ons assortiment is uitgebreid met meer dan 50 as-papierbakken. Met een as-papierbak slaat u twee vliegen in één klap! Peuken die anders op de grond gegooid worden, kunnen in het bovenste gedeelte van de as-papierbak terecht en onderin is plek voor overig afval. U hoeft dus niet meer een asbak én een afvalbak te kopen. 

We bieden diverse modellen, die vaak ook in meerdere kleuren te bestellen zijn. Hieronder een impressie van het nieuwe assortiment:

As-papierbakken

Met as-papierbakken voor binnen zorgt u voor een hygiënische oplossing in uw ontvangsthal. In combinatie met onze schoon- en droogloopmatten heeft u altijd een schone en nette entree. As-papierbakken voor buiten zijn voorzien van een afdak. De as-papierbakken voor buiten worden veelal gebruikt op speciale plekken waar gerookt mag worden. 

Doofzand
Om peuken sneller te laten doven zijn as-papierbakken vaak voorzien van doofzand. Alertshop levert het doofzand in verpakkingen van 2 kg. Dit dient u los te bestellen en dat kan via de volgende link: doofzand bestellen.

Bent u benieuwd naar alle as-papierbakken? U kunt ze hier allemaal bekijken.