De eerste bladeren zijn alweer gevallen deze herfst. Dat betekent dat het (helaas) weer tijd is om ze op te ruimen. Gelukkig kan Alertshop u daarbij helpen.

Wij hebben namelijk allerlei containers en hulpmiddelen om afval in te zamelen. In dit artikel zal ik u hierover informeren.
Al lange tijd leveren wij minicontainers en afvalcontainers met een inhoud van 60 tot 1100 liter. Sinds kort hebben we ook complete containerkarren. Met een containerkar heeft u alles bij de hand om afval in te zamelen. Dit is namelijk een compleet pakket met de kar, de minicontainer (240 ltr), een bezem, een schop en een afvalbakje voor klein afval wat gescheiden moet worden. Op onderstaande foto ziet u de complete containerkar. Door op de foto te klikken gaat u naar de productpagina met meer informatie en de optie om te bestellen.

Containerkar 1x compleet

Wilt u het afval graag verdelen over 2 minicontainers? Dan is de dubbele complete containerkar iets voor u. De kar is voorzien van 2 luchtbanden en een zwenkwiel. Ook bij deze kar heeft u de schop en de bezem altijd bij de hand. Deze kar wordt geleverd inclusief 2 minicontainers (120 ltr), bezem, schop en afvalbakje. Klik op de foto om naar het product in onze webshop te gaan.

 Containerkar dubbel 

 

In sommige situaties is het gemakkelijker om afval in te zamelen met afvalzakken. Ook daarvoor hebben wij oplossingen. Dit kan namelijk door middel van afvalzakhouders. Hieronder ziet u wat verrijdbare afvalzakhouders die door de luchtbanden geschikt zijn voor het inzamelen van afval op ongelijke ondergronden.  

Verrijdbare afvalzakhouders

Wilt u meer weten of wilt u de verrijdbare afvalzakhouders bestellen? Dat kan door op onderstaande links te klikken:
- Enkele verrijdbare afvalzakhouder zonder deksel
- Dubbele verrijdbare afvalzakhouder
- Enkele verrijdbare afvalzakhouder met deksel